Boeken Japanese grill, the magic of Yakiniku

Beide boeken zijn ontstaan vanuit de gezamenlijke liefde voor Japan en neemt je mee op een culinaire ontdekkingsreis. Het boek is een samenwerking tussen Luc Hoornaert die gepassioneerd is door de Japanse cultuur en je hier graag in meeneemt. Thomas Van de Weyer die gek is op de Japanse wereld als het gaat om gerechten en de creaties die zij op tafel toveren. En Pieter d’Hoop is niet te stoppen als het gaat om fotografie in Japan, de beleving tussen ‘food’ en ‘street art’ geeft de perfectie!

Kamado

Grillen op een Kamado is zoveel meer dan aan de slag gaan met wat worsten en vlees op een open vuur. De YAKINIKU® Kamado is een veelzijdig precisie-instrument met een lange geschiedenis. Grillen op een Kamado is bijna een sport van verfijning. In dit boek vind je de heerlijkste recepten om het beste uit je Kamado te halen. Lees alles over de historie van de Kamado, het regelen van je temperatuur, diverse grill-technieken en onmisbare accessoires.

De verkoopprijs van het boek; € 29,95. Bestel je boek via hq@enfant-terrible.be


Shichirin

Het boek is gevuld met recepten die jou doen verbazen, de gezonde Japanse creaties van zeeleven en landleven, maar ook van groente maken het een bijzonder geheel. Je leert de Japanse kitchen basics en daarnaast kan je aan de slag met de perfecte cocktail die je maakt met jouw Shichirin. De recepten zijn samengesteld voor zowel de hobby-kok als de professionele kok.

De verkoopprijs van het boek; € 24,95. Bestel je boek via hq@enfant-terrible.be