Na Aujourd’hui: en talloze andere events is het tijd voor een vaste locatie!

Na lang improviseren op locatie, het over en weer sleuren van materialen en onze eigen woning moeten gebruiken als opslag vonden wij het hoog tijd om op zoek te gaan naar een vaste locatie. Een locatie waar wij een prepkeuken in konden onderbrengen en waar wij gasten bij ons konden uitnodigen en onze wereld laten ervaren…. Ons hoofdkwartier, onze HeadQuarters (HQ)

In mei 2017 viel ons oog op een pand in de Geuzenstraat, gelegen op ‘t Zuid in Antwerpen. Voormalig kapsalon STEV. hebben we gedurende de zomer omgebouwd tot private dining waar wij 13 gasten aan onze lange tafel kunnen uitnodigen.

1 tafel die u kunt reserveren voor een privé-diner of -lunch.  Om ons zoveel mogelijk aan te kunnen passen aan de vraag van onze gasten hebben we besloten om niet met vaste openingsdagen te werken maar uitsluitend op aanvraag open te zijn.

We werken niet met een vaste kaart, voor elke reservatie wordt een apart menu gemaakt afhankelijk van het seizoensaanbod en de inspiratie van het moment, uiteraard houden we hierbij rekening met eventuele allergieën en diëten. De prijs van het menu bedraagt 70 euro exclusief dranken. Indien u specifieke wensen heeft kan het menu uiteraard worden uitgebreid. Ook het assortiment aan dranken verandert constant door alles wat we tegen komen op onze constante zoektocht naar nieuwe producten. We helpen u graag bij uw keuze doorheen het menu.

Reserveringen vanaf minimaal 6 personen.

hq@enfant-terrible.be