Enfant Terrible

2004-2005:

Het is de laatste avond van McGuire’s, een kleine Ierse pub die zn deuren sluit en we zijn met een hele bende uitgenodigd om de stock te komen verdunnen om de verhuis de volgende dag wat te vergemakkelijken.

Om een uur of 4 smorgens waggel ik naar buiten en terwijl ik (god knows why) midden op straat sta komt Tim aangereden met een gestroopt konijn (what else…) en zegt dat hij dat die nacht nog gaat klaarmaken. Hij vraagt of ik geen zin heb om te helpen (lees: te helpen de fles bier leegmaken, aangezien ik op dat moment zelfs geen water kon doen koken).

3 uur later is het konijn vakkundig uiteen gevezen en zachtje aan het garen in de pot terwijl wij, onder begeleiding van blauwe chimay, zonder het te weten onze eerste buisness-meeting aan het houden zijn. In de jaren nadien zullen we nog honderden gesprekken hebben over eten, drinken, concepten, pop-ups avant la lettre en alles wat maar met smaak en geur te maken heeft.

Begin september 2015 was het de moment om (eindelijk) iets met die massa aan ideeën te gaan doen en 2 maand later was “T&T Concepts” up and running, met enfanT Terrible als eerste project: een platform om cocktails, food en concepten naar buiten te brengen, hetzij als freelance bartender of kok, hetzij in 1 van onze eigen concepten of als consultant in ondersteuning van andere bedrijven.

More 2 come…

Thomas