Lancering boek Japanese grill, the magic of Yakiniku

Op vrijdag 11 december is de lancering van het boek Japanese grill, the magic of Yakiniku. Dit boek is ontstaan vanuit de gezamenlijke liefde voor Japan en neemt je mee op een culinaire ontdekkingsreis. Het boek is een samenwerking tussen Luc Hoornaert die gepassioneerd is door de Japanse cultuur en je hier graag in meeneemt. Thomas Van de Weyer die gek is op de Japanse wereld als het gaat om gerechten en de creaties die zij op tafel toveren. En Pieter d’Hoop is niet te stoppen als het gaat om fotografie in Japan, de beleving tussen ‘food’ en ‘street art’ geeft de perfectie!

Het boek bevat een inspirerend verhaal over het leven in Japan; de gewoonte om met zijn allen rond de tafel te genieten van heerlijk eten. Het boek is gevuld met recepten die jouw doen verbazen, de gezonde Japanse creaties van zeeleven en landleven, maar ook van groente maken het een bijzonder geheel. Je leert de Japanse kitchen basics en daarnaast kan je aan de slag met de perfecte cocktail die je maakt met jouw Shichirin. De recepten zijn samengesteld voor zowel de hobby-kok als de professionele kok.

De verkoopprijs van het boek is € 24,95 en kan worden besteld via hq@enfant-terrible.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s